Bel 06-26336643 om af te spreken.

Jessica

Het is mijn missie om iedereen een gezonde seksuele basis terug te geven.
Inmiddels heb ik al veel mensen een behandeling gegeven, werk dat ik met volle overgave, open hart en ziel doe. 

Mijn interesse in tantra en de helende kracht van seksualiteit was er al langere tijd, maar ik heb een tijdlang gewacht daar iets mee te doen. Na mijn studie verpleegkundige, die ik afrondde toen ik midden in de opvoeding van mijn toen nog jonge kinderen zat, heb ik me eerst professioneel verdiept in ayurveda. Ik heb eerst een tijd als ayurvedisch practitioner gewerkt en gaf toen veel massage behandelingen. Toen ontdekte ik de kracht en mijn gave om te werken met het energetisch lichaam en seksuele energie. Het werd tijd om me professioneel te laten scholen in tantra…

Ik heb van jongs af aan altijd dieper willen kijken dan wat zich aan de oppervlakte toonde. Ik heb een rijk gevoelsleven met, zoals voor veel vrouwen geldt, vele persoonlijke kanten, hele mooie en ook minder mooie. De vrouwelijke energie is sterk vertegenwoordigd in mij. Vaak kom ik heel enthousiast en inspirerend over, waardoor je niet ziet dat ik ook wel eens verdrietig ben en me helemaal niet geïnspireerd voel, net als jij misschien?

In mijn werk met cliënten ben ik zeer echt en authentiek aanwezig. Ik doe mijn werk vanuit oprechte liefde naar de mensen met wie ik werk. Daarin kijk ik altijd verder dan de oppervlakte. Status, leeftijd, geslacht, uiterlijk zijn voor mij van onderschikt belang, ik zie de ziel stralen door alle uiterlijkheden heen. Ik smelt als mensen zich openen in mijn bijzijn en word daar altijd heel blij van, omdat dit voor mij de essentie is van wat ik doe: mensen terugbrengen naar hun natuurlijke staat van zijn.

zomervakantie 2014 062Ik werk graag met mijn handen, mijn lichaam, mijn aanwezigheid en de energie van mijn hart.
Meer en meer vertrouw ik op mijn intuïtieve ingevingen en innerlijke leiding, zowel in werk als privé.

Anderen zeggen over mij:

“In Jessica ontmoete ik een zeer bijzonder en integer mens en had ik het gevoel dat er snel een vertrouwensband ontstond, ik kon me zonder problemen aan haar overgeven.”

“Een bijzonder innemende dame waarmee je een tantra sessie beleefd die heel uniek is, waarbij op heel innemende en intieme wijze je welzijn en energie positief beïnvloed wordt.”

Bij het persoonlijke gesprek kom je over als iemand met humor, een bepaalde lichtheid en dus flexibiliteit. Je komt niet over als een autoritair persoon. Je lijkt je hart te volgen en niet bepaalde dogma’s. Je geeft mij het gevoel dat je niet over mijn grenzen zal gaan, alles is bespreekbaar er is open communicatie.”

“Ik denk dat ik door jou over mijn verlegenheid/geremdheid t.o.v vrouwen raak. Dat voelt goed!”

Je wekt vertrouwen en hebt een eerlijke uitstraling

Je bent een enorm moedige, mooie vrouw om in deze huidige wereld het werk te doen dat je nu doet! Ik hoop voor je dat je veel lieve mensen op je pad krijgt. Lieve mensen die jij kan helpen hun vrijheid terug te winnen”

“Jessica’s enthousiasme werkt aanstekelijk, ze heeft veel positieve energie en probeert het beste uit iedereen te halen”

Gevolgde opleidingen en opgedane ervaringen in willekeurige volgorde

 • Rasayana Tantra Academy, (the Connection University)
 • Ancient Tantra Kriya Yoga instructor
 • Tantra therapist and Healing (true tantra, Anand Rudra)
 • HBO-Verpleegkunde
 • wijkverpleegkundige, zelfstandig ondernemer in de zorg
 • Ayurvedaschool EISRA Den Haag
 • Master Classes of Ayurveda, Naveen Gupta
 • (toegewijd) moederschap van inmiddels puberdochters
 • langdurig doorlopen traject PRI (pastrealityintegration)
 • vrije dansexpressie, mystieke dans
 • zang, mantra, muziek maken
 • overgave aan innerlijke leiding
 • elke dag opnieuw leven zoals jij ook doet

Heb je een vraag voor mij?

Ik beantwoord die graag, mail me op info@livingtouch.nl

jesjob (149)

 

Voel je welkom om samen met mij de reis via jouw lichaam te maken…