Bel 06-26336643 om af te spreken.

Tantra sessie voor vrouwen

Een tantra sessie voor een vrouw is anders dan als ik die aan een man geef. Waar een man vaak komt om “all the way” aangeraakt te worden heeft een vrouw eerst comfort nodig. Ze moet zich veilig voelen om zich te willen overgeven aan de flow van haar lichaam. Daarom werk ik altijd rustiger met een vrouw. De reden waarom vrouwen bij mij komen voor een tantra sessie zijn:

  • ik wil meer gaan voelen in mijn lichaam
  • ik wil mijn seksuele energie weer tot leven brengen
  • ik heb een issue met intimiteit en seksualiteit en ik wil daaraan werken
  • ik wil graag iets met tantra gaan doen en wil dat met een vrouw doen.

Wat gaan we doen?
In een gesprekje bespreken we waarvoor je komt en wat jouw verwachtingen zijn van de sessie. Dan leg ik uit wat je kan verwachten, dat ik ga kijken waar jouw stroom stagneert, en als alle vragen beantwoord zijn beginnen we de sessie. We beginnen met eenvoudige ademhaling en het contact maken met je baarmoeder, je vrouwelijke centrum. Ik zie dan hoe dat bij jou gaat en wat je nodig hebt. Mogelijk stijgt je energie te snel naar boven en is het nodig die meer te verankeren in je centrum. Dan ga je lekker liggen en dek ik je toe. Je mag je onderbroek gewoon aanhouden als je dat prettiger vindt. De meeste vrouwen willen dat als bij de eerste sessie.

Dan zal ik je een massage geven waarbij ik je energie loswerk. Soms komen we frustratie tegen in je heupen, billen en bovenbenen. Dan strijk ik die eruit en kijk ik waar je nog meer energie vast houdt. Vaak is er ook spanning in de rug en nek. Na een tijdje draai je om en beginnen we aan de voorkant. Meestal ben je dan al lekker ontspannen en meer in overgave. Ik werk intuitief op je lichaam, waarbij ik vanaf de uiteinden meer naar je centrum zal werken. Als laatste masseer ik je buik en als jij dat wilt ook je borsten. Een vrouw heeft veel energie in haar hartstreek en het is fijn om daar aangeraakt en erkend te worden. Vrouwen vinden het vaak prettig om daar nu eens niet door een man (dus doelgericht :-)!) aangeraakt te worden. Na de sessie krijg je van mij feedback over wat je met je (seksuele) energie doet en tips om er verder mee te gaan.

Lees hier ervaringen van vrouwen

Yoni massage / Vagina massage
Sommige vrouwen vragen om een Yoni massage. Omdat ze voelen dat ze daar spanningen vasthouden die gereleased willen worden. Het kan zijn dat ze ongevoelig zijn in hun vagina en meer willen gaan voelen. Of ze ervaren juist pijn bij het vrijen of het inbrengen van tampons. Een Yoni massage maakt de vagina van een vrouw weer levend, zacht en juicy, zoals ze hoort te zijn. Dit is een zorgvuldig proces waaraan we pas beginnen als jij daar ook helemaal klaar voor bent. Meestal heb je eerst een tantra massage ontvangen of ken je mij van de workshops die ik geef.

De Yoni massage is een ongelofelijk mooi en ontroerend proces waarbij we heel rustig plekje voor plekje aanraken zodat je de tijd hebt om echt aanwezig te zijn in je vagina en baarmoeder. Een Yoni is een landschap waar je heel goed kan voelen, ook als gever, wat er zich afspeelt. Er is geen doel met de Yoni massage, anders dan haar weer terug in haar natuurlijke staat te brengen. Doordat je zo intiem wordt aangeraakt kan je helemaal landen in je bekkengebied op een manier die je waarschijnlijk nog niet eerder hebt ervaren. Het is vertrouwd en helend om dit van een vrouw te ontvangen. Bij elke handeling vraag ik je toestemming zodat je echt “ja” leert zeggen op wat daar gebeurd. “Nee” zeggen gebeurd soms ook, als het lichaam er niet klaar voor is. Je leert meer in contact te komen met de wijsheid van je lichaam, daarnaar te luisteren en jouw orgastisch potentieel je weer toe te eigenen. Hoevaak gaan wij vrouwen niet voorbij aan de signalen van onze Yoni en laten we de man te snel binnen?

Ik heb een artikel geschreven over hoe je Yoni massage kan geven, lees het hier.

Heb jij na het lezen van dit artikel behoefte aan verdieping? Dan ben je zeer welkom op de volgende workshop Yoni massage, die deze keer voor alléén vrouwen gehouden wordt. De vrouwen zullen dus op elkaar oefenen.

Ook ben je uiteraard als vrouw welkom om een individuele sessie te doen waarin je een tantra massage ontvangt, met of zonder een yoni massage, net wat voor jou past.

Mooie vrouw, je bent van Harte Welkom precies zoals je nu bent!