Bel 06-26336643 om af te spreken.

Tantra Sessie

Een tantra sessie kan diepgaande heling brengen omdat we werken op het diepste niveau. Net zoals je bij een huis bouwen begint met de fundering, zo werk je in een tantrische sessie aan jouw fundering. We beginnen dus bij de onderste chakra’s, en daar zit ook jouw basis/levensenergie. Uiteindelijk gaat het erom de opgewekte energie te laten doorstromen naar de hogere chakra’s, maar voordat we zover zijn moeten we een beetje ruimen samen, om hiervoor de weg vrij te maken. Je hebt vast al begrepen dat je door het beoefenen van tantra in hogere sferen en zelfs extase kan komen. Natuurlijk is dit waar, maar vaak wordt vergeten erbij te vermelden dat dit oefening vereist. Je kunt ook niet virtuoos leren piano spelen in 1 dag toch? Daarom reik ik je technieken aan die we gebruiken om maximaal resultaat te krijgen in een tantrische sessie.

Allereerst gaat het in mijn tantrische sessies om heling en het creëren van een spirituele sfeer. Daarvoor doen we samen een ritueel, en leer ik je een ademhalingstechniek. We werken stap voor stap en bewust aan jouw gronding, ademhaling en het maken van contact. Juist in het contact dat er gemaakt wordt kunnen de diepe processen zich in jou voltrekken. We nemen hiervoor dus de tijd, voordat ik tot behandeling overga. Die tijd is nodig om je werkelijk open te stellen, want mijn behandelingen zijn meer dan oppervlakkige “feel good”  ervaringen, hoewel ze magisch en heerlijk zouden kunnen aanvoelen natuurlijk. Lees hiervoor testimonials.

Hoe gaat het verder in zijn werk…

– We werken op de grond, je ligt op een zachte ondergrond, in een goed verwarmde ruimte, ver weg van het lawaai op straat.
– Grenzen zijn nodig voor jouw en mijn veiligheid, hierover maken we afspraken voordat we beginnen.
– Je mag deze massage naakt ontvangen.
– Ik werk met jouw hele lichaam en onder andere ook met je seksuele energie dus ik raak je hele lichaam aan. Bedenk hierbij dat jij altijd leidend bent en ten alle tijde grenzen mag stellen. En ook dat mijn aanrakingen zonder intentie  gebeuren. Dat betekent dat ze dienen als ervaring voor dat moment, die prachtig en helend kan zijn, maar dat ik niks van jou wil. Omgekeerd kan ik het beste en het meeste geven als jij volledig ontvankelijk kunt zijn, en ook niks van mij wilt. Onbewuste processen kunnen op deze manier worden blootgelegd, benoemd en gezien worden, zodat jij er iets aan hebt.

De kracht van het werken met seksuele energie is duidelijk waarneembaar en merkbaar. Het verhoogd je levensvreugde, geeft energie en brengt rust en vrede. Je leert jezelf kennen op een dieper niveau. Het is bevrijdend om je (seksuele) zelf helemaal te mogen ervaren, zonder remmingen. Je bent even helemaal in een ‘andere dimensie’ ver weg van de dagelijkse beslommeringen, die je daarna weer met frisse moed aankunt. Het is ook een bijzondere ervaring om jezelf in een seksuele stroom te voelen, zonder dat je doelgericht met seks bezig bent, vaak is dit echt een nieuwe ervaring.

Lingham en Yoni massage
Lingham en Yoni zijn de tantrische benamingen voor Penis en Vagina. Als ik een tantrische massage geef hoort een Lingham of Yoni massage hier ook bij. Ik ga hierbij respectvol en voorzichtig te te werk en zal al mijn technieken en open hart aanwenden om het tot een bijzondere ervaring te maken.
Bij mannen zit de lingham massage verweven in de gehele ervaring en gaat het erom de opgewekte energie door heel het lichaam te brengen zodat het een totaal orgastische ervaring wordt. Vrouwen wensen vaak een andere benadering. Voor hen is het fijn om op een zachte en rustige manier contact te maken met hun Yoni en gehele bekkengebied. Ik werk voor elke cliënt op maat dus zal elke sessie uniek zijn, afgestemd op wat de cliënt op dat moment nodig heeft. Als bodyworker ben ik zeer gevoelig in het waarnemen en opsporen van blokkades welke door strijkingen, druk, ademhaling en beweging kunnen worden bevrijd. Dit is een indrukwekkende en bevrijdende ervaring.

Vaak stuiten we ook op blokkades. Deze kunnen door een diepe ademhaling, het maken van geluid en de juiste massagetechnieken worden bevrijd. Ik zal je daartoe aanmoedigen als dat nodig is. De massage zal ook een ontgiftingsreactie teweeg brengen, daarom gebruik je 24 uur voor de massage geen alcohol en zo min mogelijk nicotine. Uiteraard beginnen we aan geen enkele massage als je onder invloed bent van drugs.

Sterker nog, de hormonen die vrijelijk stromen door de massages, maar ook door oefeningen die je gewoon zelf thuis kan doen, kunnen je al in een toestand van gelukzaligheid brengen, zodanig dat je geen verslavende middelen meer nodig hebt…

Deze sessies zijn interessant als:
– je jezelf graag wilt openen voor liefde of seksualiteit, maar iets houdt je tegen en je hebt er geen vat op.
– je seksuele problemen hebt zoals laag libido, vroegtijdige zaadlozingen, erectiestoornissen, vaginisme, angsten rondom seks, oversekst zijn ed. Het is vaak gewoon een kwestie van een energiestroom die geblokkeerd zit, we kunnen dit samen weer tot en meer stromend geheel maken.
– je uiteraard elke andere lichamelijke of mentale klacht hebt, een tantric healing sessie kan rust brengen.

Wat kan er niet:
– vragen om een “happy ending”. Het gaat in de massage om de totaal ervaring en we zijn niet gericht op ontlading of een doel, dan kan “alles” vanzelf komen en stromen.
-spelletjes spelen en/of een cliënt die aangeeft hoe ik de massage moet geven. We stemmen voordien altijd af wat jouw intentie is voor de massage en wat jij ermee wilt bereiken. Ik zal altijd proberen jou zo veel mogelijk ten dienste te zijn met alles wat ik weet en kan. Het is echter niet zo dat dit een erotische dienstverlening is waarbij de cliënt bepaalt wat hij van mij wil krijgen. Ik ben ten alle tijde leidend in de sessie. Helaas wordt dit soms toch niet goed begrepen, en kan het een reden zijn dat ik je weiger als cliënt.
– wederzijdse uitwisseling. Het gaat in deze behandeling om het ontvangen, en ontvankelijk zijn. Laat mij het hele proces leiden en geef je over aan wat er komt.

Ik hoop hiermee voldoende informatie te hebben gegeven. Wil je meer weten? Aarzel dan niet contact op te nemen.

Bel mij op 06-26336643 of stuur een mail naar: info@livingtouch.nl om af te spreken of je vragen te stellen.