Bel 06-26336643 om af te spreken.

Tarieven en Voorwaarden

Tantric healing session 2 uur 160 euro
Bewustmakende, helende tantrische bodywork- en massage sessie, helemaal afgestemd op waar jij aan wilt werken. Als je gewoon wilt komen ervaren is dit ook prima, maar we kunnen ook specifiek werken op een klacht of vraag van jou. 

Sessie verlengen 2,5 uur 190 euro, 3 uur 220 euro. 
Een sessie duurt normaal 2 uur, maar soms is er meer tijd nodig om iets uit te werken. Dan is het fijn als we langer kunnen doorgaan. We bespreken dan samen wat er nog meer nodig is. Een sessie verlengen doen we in overleg en voordat de sessie gepland wordt. Eerste sessies zijn altijd 2 uur.

Yoni sessie voor vrouwen 160 euro
In een Yoni sessie voor vrouwen gaan we met respect en behoedzaam de geheimen van jouw Yoni (vagina) verkennen. Jouw Yoni en jouw hele vrouwelijk lichaam is van nature ontvankelijk en heeft een enorm scheppend potentieel. Omdat ze zo’n groot absorberend vermogen heeft, worden hier ook spanningen vastgehouden. Deze kunnen door aandachtige aanraking bevrijd worden. 

Tantra avonden  2,5 uur 25 euro per avond, of 85 euro voor 4 keer (voor vaste deelnemers)
Deze avonden doe je voor jezelf, en worden gegeven in groep. Breng jouw eigen unieke intentie mee en ervaar de transformatie en het liefdevolle helende veld waarin je helemaal kan thuiskomen. Je groei kan snel gaan als je dit serieus en regelmatig doet. De plek ook om gelijkgestemden te ontmoeten, (tantra) vriendschappen worden hier geboren. In de even weken op dinsdagavond 19.30 – 22.00 aanmelden verplicht

Tantric duo sessie 2 personen die elk 110 euro betalen voor 3 uur
De ervaring leert dat dit heel interessant en verdiepend kan zijn. In deze sessie is er een kleine groepsdynamiek die zeer interessant kan zijn. Je kunt deze sessie doen met je partner of gelegenheidspartner. In deze sessies kunnen we ingaan op patronen in relaties, ook is er tijd om elkaar onder mijn begeleiding te masseren.

Tantric Healing Experience 2 uur 300 euro
Een diepgaand helende sessie die ik samen met een collega geef. We nemen je mee in een tantrisch, magisch avontuur. Van deze sessie heb je het meest profijt als je al wat ervaring hebt met een tantric healing session, zodat je een beetje weet wat je kan verwachten, maar vooral gewend bent om je te kunnen openstellen voor de ervaring. De mate waarin jij je kan overgeven aan de ervaring, zonder al te veel bezig te zijn met de nabijheid van twee vrouwen bepaalt hoe sterk je deze sessie beleeft.

Het is ook mogelijk met zijn tweeën een sessie bij Alima en mij te doen. Informeer naar de mogelijkheden.

Toeslag avond na 18.00 en weekend: 10 euro per behandeling

Ik lever graag maatwerk, dus denk je dat ik je ergens mee kan helpen, maar staat dit niet vermeld in mijn aanbod, neem dan contact op, en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Voor wie vaker komt is het voordelig een strippenkaart aan te schaffen:

3 sessies van 2 uur 446 euro (voordeel 25 euro)

5 sessies van 2 uur 725 euro (voordeel 60 euro)

7 sessies van 2 uur 999 euro (voordeel 100 euro)

Uiteraard verwelkom ik voor al mijn behandelingen zowel vrouwen als mannen.

Ik lever graag maatwerk en zal altijd de behandeling afstemmen op jouw vraag. Jouw wensen neem ik zoveel mogelijk mee, en ik voer mijn behandelingen met de grootste aandacht en zorg uit. Ik bepaal echter altijd zelf hoe de behandeling wordt gegeven. Je betaalt contant, en liefst gepast na de behandeling, pinnen is niet mogelijk.

Voor de goede orde…

De massagebehandelingen, gesprekken en sessies worden gegeven in De Gort, Gortstraat 30 te Middelburg. Ik masseer niet op locatie. Betaald parkeren in de Geere garage. De tantric healing experience wordt gegeven op een andere locatie,

Je dient contant te betalen, en als je tevreden bent kan je mijn massagebehandelingen natuurlijk ook cadeau geven aan een dierbare…

– afspraken die minder dan 24 uur van te voren worden geannuleerd worden in rekening gebracht als zijnde een uitgevoerde behandeling.
– afspraken worden altijd ruim van te voren ingepland, het komt zelden voor dat je op de dag dat je mij belt ook terecht kunt voor een massage.
– eerste afspraken worden altijd telefonisch gemaakt
– je dient mij je telefoonnummer te geven als wij afspreken. 
(waarbij je erop kunt rekenen dat ik discreet met jouw gegevens zal omgaan) 
– ben je al eens eerder geweest, dan kunnen afspraken ook per mail worden gemaakt.

En verder..
 -Wordt er gewerkt met olie, en deze wordt na de sessie ook weer verwijderd.
– Gebruik geen bodylotion, parfums ed, matig met tabak en alcohol (liefst niet gebruiken), en doe oorbellen en piercings uit.
– 24 uur van te voren geen alcohol gebruiken en koffie en nicotine zoveel als mogelijk minderen.
– Sessies werken diep door, het is verstandig om daarna rust in te plannen voor jezelf en genoeg water te drinken.
– Je neemt altijd zelf  de verantwoordelijkheid voor jouw proces, ga bij jezelf na of je er al een toe bent een tantrische sessie te doen. Een voortraject bij mij is uiteraard ook mogelijk.
– Als je een sessie of een workshop volgt bij Living Touch teken je deze disclaimer.
– Ik ben aangesloten bij de klachtencommissie van Solopartners onder nummer: 105319

Mijn massages en behandelingen zijn geschikt voor iedereen, dus ik heet iedereen welkom. Ik vraag altijd naar je klachten en je gezondheid.

Ik zal mij inzetten tegemoet te komen aan jouw wensen. Ik bepaal echter altijd zelf hoe ik mijn massage of behandeling uitvoer, waarbij je erop kunt rekenen dat ik dit met de grootst mogelijke zorg, liefde en toewijding zal doen.

jessymass

Wil je een afspraak maken
bel me dan op 06-26336643
Heb je vragen, dan kan je die mailen naar: info@livingtouch.nl

Ik ben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 50345494

Vergoeding door zorgverzekeraars is niet mogelijk

Je kunt je vooruitbetaling van de sessie of tantra avonden overmaken naar NL52 RABO 0147921694 tnv. J.A. Jobse ovv. je naam en “sessie + datum” of “4x workshop”.