Bel 06-26336643 om af te spreken.

Testimonials

Een testimonial door mijzelf geschreven over een sessie met een vrouw

“Wat een mooie tantra sessie vandaag, gegeven aan een vrouw! Ze komt al een tijdje bij mij voor sessies en maakt een transformerende tijd door in haar persoonlijke leven. Ze wil zich meer sensueel voelen, meer vrouw, gewoon méér voelen. Jaren heeft ze veel te weinig gevoeld, vooral in haar Yoni en gedacht dat dit niet meer belangrijk voor haar was. In eerdere sessies werkten we daar ook al aan. En vandaag ging alles ineens zo makkelijk! De gestagneerde energie, die vooral in haar benen en onderrug zat, was ineens veel makkelijker in beweging te krijgen doordat haar ademhaling en haar lijf mijn handen dieper in haar systeem toelieten. We werkten eerst samen de energie van haar hart omlaag, richting haar buik, richting haar bekken. Dit kan je doen door over de borst te strijken – bij vrouwen staat deze regio vaak wel ‘aan’ – en daarna de energie omlaag te strijken en hem daar te houden. Gedurende de sessie deed zij dit voornamelijk zelf zodat ik haar benen, buik en Yoni met speciale technieken kon masseren om daar de energie nog meer vrij te maken. Het resultaat was verbluffend,er kwam beweging in haar hele lijf en er ontstond een enorm stromende energie. Voelbaar voor ons allebei en heel bevrijdend! Dit is het resultaat van ‘er klaar voor zijn’ en dan de juiste technieken en intenties toepassen, dan laat het lichaam zich vrij eenvoudig tot zijn natuurlijke stand terugzetten. Hiervoor doe ik het! Het fijne van een Yoni massage van een vrouw te ontvangen is dat het in alle rust kan gebeuren. Vaak worden we als vrouw té gehaast, of alleen als voorspel (dus mét een doel) aangeraakt waardoor we ons niet echt kunnen ontspannen en overgeven. Een vrouwenlijf en zeker een Yoni onthoudt alles en als er te lang niet op de juiste manier naar omgekeken wordt dan sluit een vrouw zich af en wordt zij verdoofd, of voelt minder dan zij zou kunnen voelen. Vaak hebben we geen idee als vrouw (en als man ook!) hoe ons lijf werkelijk zou kunnen voelen als we helemaal open zijn. We zijn werkelijk een mysterie, verbonden met de natuur en moeder aarde.”

Jessica

Reactie op de transformatie dag

“Hey jessica,
naar aanleiding van de transformatiedag.
ik kan er nog steeds niet over uit hoe mooi deze dag was.
Diepe dankbaarheid voor wie en wat ik daar heb mogen ontmoeten.

Tantra……
Levensenergie die gaat stromen; die me wakker maakt
Ik ontdek mezelf in m’n eigen lijf
Barrières brokkelen af; het blijken niet de mijne te zijn
M’n harnas was hard, maar wordt voorzichtig zachter
In het contact met de ander maak ik contact met mezelf, of is het andersom…
Tantra is Transformatie
Je kunt om allerlei reden tantra (gaan) doen, maar dit is wat je krijgt.
Transformatie.
En ik heb ontdekt dat dit nu juist is wat mij naar tantra trekt.

Hartelijke groet

xxx MariaAnna”

Over de positieve effecten op gezondheid van een diabetes patiënt die een jaar sessies en workshops volgt

“Vandaag weer een vervolgbezoek bij de internist gehad en wat blijkt. Mijn driemaands gemiddelde is nog steeds super laag, daaruit kun je niet afleiden dat ik een diabetes patiënt ben, ik heb cholesterolwaardes die passen bij een baby en het laatste jaar bloeddrukwaardes die passen bij een “jonge god”. En alle overige waardes etc etc zijn gewoon goed. Kortom de internist vertelde mij dat ik gezond ben en tot de laagste risico categorie behoor voor complicaties. Met name dat laatste deed me wel wat. Zeker omdat ik jaren geleden het verhaal hoorde van een andere deskundige die mij vertelde dat als je op je 42e diabetes krijgt, je een life expectancy hebt van 67 met de laatste 10 jaar complicaties. Het voelde alsof ik er zomaar 20 jaar bij heb gekregen. De effecten van Kriya Yoga en de ademhalingsoefeningen op je energie zijn flink, ik merk ook dat ik minder vermoeid ben, minder lichamelijk ongemak , meer aankan, sneller herstel bij ziekte.
Waarom zouden we het niet allemaal doen ?”

Wim

Reactie op een tantra sessie aan een vrouw

“Lief lieve Jessica,

Gisteren heb ik een heel mooi kado mogen ontvangen.
Ik heb genoten. Wat weet jij een mens een veilig gevoel te geven.
In volledige rust ben ik uit Middelburg weggereden. In de tunnel kwamen de tranen.
Eenmaal thuis moest ik weer even mee in het gewone leven.
s avonds onder twee dekens gaan liggen. Blijkbaar was er vanalles gaande in mijn lijf maar de pijn was weg. Je bent een bijzonder mens ik ben blij dat je in mijn leven gekomen ben.

Liefs, Christine”

Reactie op een tantra sessie

“Ik wil je nog eens bedanken voor de prachtige  Tantrasessie die ik van jou mocht ontvangen.Ik moet eerlijk bekennen dat ik er toch wat vreemd tegenover stond voor ik bij je was , ik denk het vreemde of onbekende. Niet wetend wat me te wachtten stond. Toen ik je tegen kwam op straat was ik al bijna gerustgesteld alleen al door je uitstraling en je vriendelijke glimlach. Dat brak het ijs al wat. Het kennismakingsgesprek bij jou binnen in het zeteltje was zo geruststellend dat je bij jou jezelf direct thuis voelt. Door het warme gevoel dat je uitstraalt voel je je bij jou gewoon thuis of je elkaar al jaren kent. De behandeling die ik van je kreeg was fantastisch ik voelde me een ander mens, en nu ik weer thuis ben denk ik aan de warmte en tederheid die je me gaf. Ik hoop bij de volgende sessie niet meer zo gespannen te zijn dus ga ik oefenen op mijn ademhaling en ontspanning. Ik kijk al uit naar onze volgende ontmoeting over een paar weken.

Lieve groeten,
Henk”

Reactie op een Yoni sessie

“Lieve Jessica en Renee, wat een prachtig team vormen jullie en wat hebben jullie mij liefdevol ontvangen en begeleid in de yonisessie. Een hartverwarmende, vertrouwen gevende helende energie. In verbinding met elkaar mag ik meer en meer thuiskomen bij mijzelf en vandaar uit de pijnen en angsten voorbijgaan en loslaten en door jullie liefde hele grote stappen maken daarin. Mijn zelfvertrouwen vergroten en met veel liefde en blijheid het pad volgen dat zich voor mij opent. De obstakels die zeker zullen komen niet uit de weg gaan maar zien als lessen om te oefenen in het zijn wie ik ben. Ik dank jullie met veel ontroering en blijdschap voor wat jullie me hebben laten voelen en ervaren.Nogmaals een innige omhelzing vanuit grote bewondering voor jullie werk en grote dankbaarheid voor de gevolgen daarvan. NAMASTÉ.” 

Eveline

Reactie op tantra massage dag

“Lieve Jessica, Renee en Elle,
Ook aan alle lieve deelnemers van zondag in Middelburg.
Reeds jaren stel ik me de vraag waarom de wereld niet vredevol, liefdevol kan zijn. Wanneer ik deze vraag dan stel aan de mensen om me heen krijg ik in vele gevallen koudweg het antwoord “dat bestaat niet en doe geen moeite om het te vinden”. Echter ik ben een zoeker en nooit opgevend. Op een mooie zondag in oktober neem ik deel aan een tantra dag in Middelburg. Meteen voelde ik de warmte van alle mensen. Hier gaat iets gebeuren. De energie opladende oefeningen liet ons bruisen. Elke cel in ons lichaam was vol liefdevolle energie om van te genieten en te delen. Delen met alle mensen! Tijdens de middag en ook in de late avond heb ik niet veel gegeten. De liefde van alle mensen is voeding voor het hart en veel meer heb je niet nodig. Jouw massage Jessica heeft mijn massage partner bij mij gedaan want ik wist dat de zachtere massage van Renee iets was wat ik verlangde te geven aan haar. Nog nooit was ik zo sensueel en intiem met een vrouw. Ik kon en mocht superzacht zijn. Mijn liefde stroomde van mijn hart door mijn handen in mijn massage partner, ik voelde dat gewoon. Op een mooie zondag in oktober heb ik in Middelburg een liefdevolle wereld ontdekt, hij bestaat! Deze liefdevolle ervaring verlang ik te blijven koesteren om te delen en te blijven streven naar een betere wereld. Jessica, Renee en Elle wanneer ik deze mail heb opgesteld gaat er heel wat door mijn hoofd maar ook door mijn hart. De tranen rollen over mijn wangen van geluk. Ik verlang dit te schrijven uit dankbaarheid. dank U warme groeten en een knuffel.”

Arthur

Reactie op tantra massagedag

“Afgelopen zaterdag Tantra massage gehad met mooie mensen. Wat een fijne groep hadden we en een mooie energie. Alles ging in het Engels omdat we ook 2 mensen uit Portugal hadden maar dat was prima te volgen. Het was soms zwaar maar zo mooi om te doen en de massage aan mijn partner te geven (je deed het met je partner die je er voor had uit gekozen.) 20 februari gaan we er weer een volgen. Heb er zin in, vooral omdat je nu een beetje weet wat je te wachten staat en je daar door nog losser kan gaan. Mijn partner had tintelingen in zijn hele lijf na de massage. Ik zelf heb een heftige huilbui gehad en voelde zo veel pijn in mijn lijf. Maar gelukkig hebben we een heel mooie juf (hihi) Jessica die je daar uit kan halen. Wat kan een mens toch veranderen door Tantra.”

Petra

Reactie’s op tantra avonden

All you need is Love …
hoe dan ook, met wie, wat, wanneer en waarom: ‘Joost’ mag het weten (en zeggen) 😄
Eenieder heeft zijn eigen kijk en waarheid …
Het valt echter niet altijd mee om (te leren om) trouw aan jezelf te zijn en te (kunnen) blijven doordat ‘anderen’ ~ lees: naaste omgeving, zoals familie ~ het graag anders zien en zij je daar graag aan zien conformeren … 🙏💖🍀
Trots op mezelf en dankbaar voor de ervaringen die ik tot nu toe heb mogen beleven ~ 😘”

Barbara

“Na twee maal een tantra avond bezocht te hebben had ik het er helemaal mee gehad. Niets voor mij, rituelen, groepswerk. Ik kreeg er zeker geen energie van. Toch bleef het ergens diep van binnen knagen. Na een paar maanden opnieuw geprobeerd. Met het vaste voornemen me overal voor open te stellen, alles gewoon te laten gebeuren en alle belemmerende gedachten los te laten. Na twee sessies was ik helemaal om en enkele maanden verder kan ik me een leven zonder tantra nauwelijks nog voorstellen. Schitterende groepsdynamiek en overweldigend respectvolle, liefderijke en intense interactie maken iedere avond tot een feest. Het is een voorrecht zoveel belangeloze en oprechte liefde van je medemens te mogen ontvangen en te mogen geven.Jessica weet daarbij iedere avond weer met haar spreekwoordelijke positivisme op professionele en luchthartige manier als coach, inspirator en deelnemer de juiste snaar bij de deelnemers te raken.”

Ronald

Reactie op de tantra middag in Breskens:

“Tantra workshop 3/7/2016
Het overwinnen van je eigen diepgewortelde angsten,
Je verlegenheid
Je veilig muurtje dat je om je heen hebt gebouwd
Je grenzen die je hebt bewaakt
Je eigen wereldje waarin je leeft
De afstand die je hebt gecreëerd
De verbinding die je niet durft te maken
Het oogcontact dat je wil vermijden
De aanraking dat je niet durft te voelen
Dit laat je allemaal los in een paar minuten tijd
Dit allemaal verdwijnt op de achtergrond
Dit voelt vreemd en toch zo bekend aan
Dit is eng maar toch een veilig gevoel
Dit is onwennig maar toch heel warm en liefdevol
Dit is respect en openstaan voor de andere energie
Dit is de krachtige energie opbouwen binnenin jezelf, het durven te laten stromen.
Dit is durven te voelen, en mee gaan met de stroom die zich ontwikkeld in jezelf.
Dit de kracht van de Pranayama ademhaling
De vuur ademhaling
Dit is je compleet overgeven aan het nu moment
Er is niets anders dan het nu moment
Er is niets anders dan één zijn met alles en iedereen
Elkaars energie voelen
Elkaar binnenlaten
Elkaars verbinding zoeken en even vasthouden
Elkaar begrijpen zonder woorden
en dan weer loslaten in alle rust en met een vredig gevoel keer je terug naar jezelf.
Je voel de kracht
Je staat in je krachtige zelf”

Sabrina Cools

Reactie op een tantra sessie:

Lieve Jessica,
Hoelang het was geleden weet ik niet precies maar het zal iets van een half jaar geleden zijn dat ik de laatste keer bij je was. Gistermiddag was het moment daar om “de draad weer op te pakken”… Het was wederom een TOP-ervaring… Jouw liefdevolle, respectvolle en bijzondere aandacht voor mij, het is zo bijzonder, ik heb er geen woorden voor..

Opnieuw was ik toch wel een beetje nerveus, het blijft toch spannend om bij “vreemde” mensen over de vloer te komen. Hoe komt het toch dat dit gevoel gelijk weg is als jij, Jessica, de deur opent en me binnen vraagt. Je straalt een wel heel bijzondere rust en heel veel vertrouwen uit. Als ik bij jou ben komt er gelijk een enorme rust over me heen, ongekend voor mij maar oh zo fijn… Als dan even later de sessie gaat beginnen gaat ook het grote genieten beginnen. Dit zal permanent aanhouden, hoelang de sessie ook gaat duren.
Het gevoel, de gedachten, de “reis” die ik maak, het hele plaatje, het hele gebeuren… Een ding gaat steeds door mijn gedachten: “laat dit lang duren, laat dit lang duren..” Op je website staat geschreven: Thuiskomen bij jezelf, nou dat heb ik gister opnieuw ervaren…Lief, mooi mens, ik ben zo blij dat ik jou heb gevonden en ontmoet,.. Mijn leven is veranderd sinds ik jou ken. Je manier van omgaan met mij heeft me ook een andere kijk op het leven gegeven.
Je behandeling en omgang is zo PUUR, zo liefdevol en zo respectvol, bij jou kan ik mezelf zijn…. Het duurt alleen altijd te kort…

Je bent een geweldig mens en ik hoop je nog vaak te mogen ontmoeten..

Tot snel,
Namasté, J”

Reactie op workshops:

“Ik ben blij dat we de workshops bij je kunnen volgen. Mijn partner en ik hebben veel geleerd in deze relatief korte periode. Tantra opent ons en heelt ons. Waar het ons verder gaat brengen weet ik niet. Maar ik weet wel dat dit een nieuw begin is met heel mooie en liefdevolle mogelijkheden in onze verdere spirituele groei en ontwikkeling.”

Bert

Reactie op een tantrische massage:

Een vrouw van 60 jaar schrijft:

“Goedemorgen Jessica,

Wil jou graag even laten weten hoe de bijzondere  massage  zijn uitwerking heeft bij mij. Super bedankt meisje. De heftige emoties komen en gaan, ik slaap heel veel, droom heftig. Maar het fijne is: ik voel me zachter, liever, echt zo nu en dan vrolijker. Wat een effect heeft jouw diepte behandeling. Zie uit naar de volgende keer. Dit werkt super goed voor mij. 
Dikke knuffel, Wilma.”

“Ik was echt sprakeloos, er gebeurde zoveel. Ik wist van mijn blokkade in de vijfde chackra, het uiten. Ik mag er nu toch echt aan werken. Mijn blokkade op seksueel gebied heb ik steeds ontkend en maar die is er toch echt. Ik heb gelukkig een vriendin die ook haar eigen seksualiteit aan het ontdekken is dus we kunnen flink oefenen.

Lieve Jessica, wat is jouw tantric healingmassage een uiterst plezierige methode om blokkades te ontdekken en te helen. Met zoveel liefde en passie gegeven.Er is voor mij nog veel te ontdekken op seksueel gebied, maar wat een mooie ervaring  was het om de massage te mogen ondergaan zoals jij het gegeven hebt. Dit is zeker een aanrader voor mensen die van zichzelf willen leren houden en zichzelf hét ultime kado willen geven.

Met liefde, uit het diepst van mijn hart.”

René.

“Hoi Jessica,

Hoe zou ik deze bijzondere ervaring beschrijven, ik kom woorden te kort! Ik wist niet wat me ging overkomen, dus de zenuwen voor het onbekende speelden mij in het begin heel veel parten. Maar langs de andere kant stelde je me gelijk gerust over wat komen zou. Zoals ik al zei was het in het begin even wennen bij het aanleren van de juiste ademhaling en concentratie. Maar vanaf ik neerlag verdwenen de zenuwen als sneeuw voor de zon! Werkelijk, wat een immense ervaring, een tantra healing. Ik merkte dat ik met mijn hele lichaam bezig was en niet gericht op een gedachte of bepaalde zone zoals we bespraken in het begin. Heb voor mezelf dan ook een boost van zelfvertrouwen en bewustzijn opgedaan!
Wat tantra op zich betreft ………. ja hoor ik geloof erin!  Ik wil voor mezelf helemaal mijn energetisch lichaam kunnen onder controle krijgen, dus zal nog wel een paar sessies willen doorgaan. Op toekomstvlak ga ik er dan ook achteraan om deze technieken, en alles wat er mee te maken heeft  beter te leren kennen, want ik vind het helemaal te gek.”

Kevin

 

“Hallo Jessica,

Je behandeling was een heel bijzondere maar ook heftige en confronterende ervaring voor mij. Ik vond het heel erg fijn dat mijn man erbij was, want ik weet niet hoe ik hem anders duidelijk had moeten maken wat het met me deed. En nu heeft hij het zien gebeuren en kon hij het iedere keer opnieuw met mij bespreken. Ik heb een aantal dagen nodig gehad om mijn gevoelens weer wat op een rijtje te krijgen en dat geeft natuurlijk wel aan hoe diep de emoties zitten. We hebben ons allebei verbaasd hoe snel we met jou een vertrouwd gevoel kregen en ik me veilig bij je voelde om mijn gevoelens te uiten.

Een groot compliment voor je behandeling!”

Angela

“Dag Jessica,

Bedankt, vanuit mijn hart bedankt voor je fijne massage. Na het welkomsritueel mij aanleren om de energie in mijn lichaam te laten stromen en vast te houden geeft je mij iets mee voor het dagelijks leven. Kan het niet onder woorden brengen, jouw massage zet je lichaam, beter gezegd de geest in je lichaam weer open voor warmte uit de omgeving, de omgeving in de ruimste zin. 

Jessica bedankt het was fijn, het was een heel fijne massage.”

Ove

Reactie op de tantra avonden: 
“Ik kijk er weer naar uit Jessica, Heel fijn dat je weer doorgaat met deze avonden. Het is voor mij als voedsel voor mijn energiebalans en mijn innerlijk zijn wordt voor mij steeds inzichtelijker. Daardoor leer ik meer en meer te zijn die ik ben. Je bent een lieve fijne Gids voor mij. En ik hoop ook dit jaar weer veel bij te leren in jouw lessen en sessies.”

Reacties van deelnemers aan de tantra workshop:

– “Vond het  bijzonder om zo met mensen die ik niet ken zo intens contact te krijgen.” 
– “Hierbij wil ik je nogmaals hartelijk bedanken voor de workshop (leuk, leerzaam en toegankelijk voor iedereen).”
– “Indrukwekkend om zo een groep mensen bij elkaar te krijgen die elkaar zo snel aan lijken te voelen en allemaal vanuit hun eigen situatie het maximale er proberen uit te halen waarbij de ander ten alle tijden in haar/zijn waarde wordt gelaten. Juist doordat iedereen zich zo op haar/zijn gemak heeft gevoeld hebben we allemaal zoveel kunnen bereiken denk ik.”
– “Ik heb genoten van ALLES wat aanwezig was op de workshop Jessica.
Voor mij een rijke ervaring, in een dieper voelen, in de ander, in mezelf.”

 “Wat was het fijn om je te ont-moeten! We hebben ’n waardevol moment in ons leven gedeeld, het is ’n ver-rijking!”
– “Wat ik in jou herkende was het vrolijke, het speelse, het onderzoekende, het spannende, het uitdagende, het er vol-ledig voor gaan en er ook weer ’n eind aan te breien.”

– “Ik heb het als erg bijzonder ervaren, dat alle mannen zich zo kwetsbaar hebben opgesteld. Ze waren er en deden het toch allemaal maar; echt bewonderenswaardig!”
-“Vanmorgen bij het opstaan voelde ik nog steeds die energie en ik had zo’n behoefte om buiten een wandeling te maken.”

– “De workshop was boven verwachting. Heel veilig, in een groep die wel divers was maar toch één geheel bleek. Het stapsgewijs vertrouwd raken met elkaar werkte heel goed. Aho.”
– “Dank voor de sessie van gisteren. Tot mijn verbazing was het me een genoegen. Geen onverdeeld genoegen, want daar voor ben ik toch een wat vreemde eend in de bijt. Dat bleek ook op het eind.”

– “Nagenietend en dankbaar en blij. Je nieuwsgierige  levensleerling…”

Nadat ik zaterdag vorige week een tantraworkshop heb gedaan bij Jessica is er een energiestroom op gang gekomen. Ik geniet volop heb veel meer energie, voel me niet onzeker mijn huis is schoon, kortom ik ben happy. Met dank aan Jessica, die zoals altijd vol enthousiasme en liefde de workshop leidde. Ik ben verwonderd en ontroerd.”

Sandra

Reacties op massages:

“Lieve, lieve Jessica,

Als je ergens een heel fijne ervaring hebt gehad vraag je jezelf wel eens af of het nog beter kan…….. Ik weet sinds vanmiddag dat dat kan…. Wat heb ik deze tweede keer ontzettend genoten van je liefdevolle, respectvolle en bijzondere aandacht. Ik wist niet meer dat mensen elkaar zoveel liefde, aandacht en genegenheid konden bieden, ik ken je nauwelijks maar heb zo’n ontzettend fijn, vertrouwd en goed gevoel bij jou. Dit heb ik zelfs niet bij mijn beste vrienden..  Niet zomaar even een massage maar aandacht, passie en een liefdevolle benadering die (in mijn beleving) zijn weerga niet kent….

Ik ging wederom naar je toe met het idee van; “ik laat het wel over me heen komen” en voorafgaand aan dit tweede bezoek heb ik je gevraagd om een Tantra massage. Jij wilde liever eerst nog een keer dat ik een “gewone” massage zou ondergaan. Het was ook al lang geleden dat ik de eerste keer bij je was.. Uiteindelijk werd het iets daar tussenin…

Wat er tijdens deze massage allemaal met me gebeurde overtrof mijn stoutste verwachtingen, De tijd vloog en was voorbij voor ik er erg in had.

Nog enigszins wankel op mijn benen terug aangekleed en nog heel even met je gesproken. Toen op de fiets naar huis en dat was een tochtje met één grote glimlach. Ook nu nog zit ik heerlijk na te genieten meet een grote, grote smile op mijn gezicht. Ik hoop dat dit nog even een poosje aan blijft houden.

Op internet kwam ik de volgende zin tegen;

“TANTRA is behalve een diepgaande uiting van passie tussen geliefden ook een poort naar het spirituele ontwaken en goddelijk geluk”

 Volgens mij heb ik dat goddelijk geluk en het spiritueel ontwaken gisteravond al voor een gedeelte ervaren, ik wist echt waar niet, dat zoiets kon ontstaan tussen mensen die elkaar pas voor de tweede keer ontmoeten…

 Lieve Jessica, ik hoop dat ik nog heel vaak bij je mag komen en dat jij mijn mentor wilt zijn in het ontdekken en ontwikkelen van mijn Tantra gevoelens en ervaringen.

 Warme groet,

J”

“Bedankt voor je gastvrijheid en geduld. Ik hield me voor dat engeltjes en godinnen in de hemel wonen, maar nu blijken ze af en toe ook in Middelburg een gastvrij onthaal te houden.”

Jan

Een Duitse cliënt schrijft:

“Hallo Jessica
Ich möchte mich noch einmal bedanken,für das was ich bei Dir erleben durfte!
Obwohl ich völlig fremd war,fühlte ich mich ab dem ersten Moment unserer Begegnung willkommen und hatte vollstes Vertrauen zu Dir!
Ich konnte mich völlig fallen lassen und habe soviel Wärme,Liebe und Achtsamkeit gespürt!!
Ich habe vorher noch nie eine so tiefe Entspannung erlebt!!
Darüber hinaus habe ich eine Energie gespürt,die ich mit Worten nicht beschreiben kann!
Ich freue mich schon jetzt auf unseren nächsten Zeeland Urlaub und hoffe das ich das moch eimal erleben darf.
Alles Liebe und Namaste”

Jörg

 Vertaling:

“Hallo Jessica,
Ik wil je nogmaals bedanken voor wat ik heb meegemaakt bij jou!
Hoewel ik je niet kende voelde ik me welkom vanaf het eerste moment dat we elkaar ontmoetten en had ik alle vertrouwen in jou! Ik kon mij volledig overgeven en ik voelde zo veel warmte, liefde en aandacht !!
Ik heb nog nooit zo’n diepe ontspanning ervaren !! Bovendien voelde ik een energie die ik niet kan beschrijven met woorden!
Ik kijk al uit naar onze volgende Zeeuwse vakantie en hoop dat ik dit nog een keer mag ervaren. 
Alle liefs en Namaste.”

Jörg

 

Hallo Jessica,

Wat heb ik een bijzondere belevenis ondergaan, nu zo’n twee weken geleden.
Ik was op je site terecht gekomen en deze sprak me enorm aan, de afspraak was erg snel gemaakt en toen kwamen de zenuwen…

Nerveus en zenuwachtig maar tegelijkertijd ook erg spannend en bijzonder. Toen ik het gebouw binnenkwam en jij me verder begeleide naar binnen was het ijs snel gebroken, je verstaat de kunst om iemand snel op zijn gemak te stellen. Het was zo fijn om met je te spreken over wat mij zou gaan gebeuren. Zo relaxt, gelijk zoveel aandacht, een luisterend oor en zo fijn om je over je levensstijl te horen vertellen, alleen dit was al heel indrukwekkend….

Daarna begon het echte genieten, jouw handen om contact te maken, de mantra die je zong en de muziek op de achtergrond.
Wat is dit intens genieten…. Ik heb me geprobeerd over te geven, (dat zal de volgende keren nog beter gaan) en dat is aardig gelukt. Ik heb een reis gemaakt, voor mijn gevoel “between heaven and earth”

Na afloop heb ik echt even tijd nodig gehad, en ook gekregen, om terug te landen op aarde. Wat een ervaring. We hebben nog even gesproken over de ervaring die ik had gehad en ook toen voelde ik me zo ontzettend goed en op mijn gemak bij jou, het voelde alsof ik je al heel lang kende. HEERLIJK en zo’n ontzettend GOED GEVOEL.!

Je bent een ontzettend lief mens, het is lang geleden dat ik iemand als jou ontmoet heb.”

Henk

 

“Lieve Jessica, Van nature gezegend met de gave om zich in anderen in te leven en mooie handen die een passend fysiek welzijn weten te geven dat echt binnen komt.

Een ayurvedische massage van jou te mogen ontvangen is een cadeau dat diep doordringt en een gevoel meegeeft waar je wat aan hebt en in gedachten bijblijft.

Echt, zoals ook op de web-site staat, liefdevol gegeven met passende entourage; de laatste mantra, op eind van de massage, als heel bijzonder ervaren.

Dank dat jij mij dit hebt willen geven, het voelde zo vertrouwd en hoop dat ik dat over enige tijd nog eens mag ervaren.”

Rien

 

De massages van Jessica zijn ongelooflijk weldadig en ontspannend en
ze verstaat de kunst om op vriendelijke en gevoelige wijze met mensen om te gaan;
dat zorgt hierbij voor een perfect geheel.
Ik verheug me op elke nieuwe afspraak bij haar.”

Marlies